Skip links

Творча зустріч “Лютневі рапсодії”

Маленький Лондон, крихітний Париж!

Покритий млою ти тихенько спиш.

Не підберу для тебе кращих слів,

Ти мій єдиний, найдорожчий – Львів.

Який там Лондон і який Париж…

7 лютого відбулась творча зустріч “Лютневі рапсодії” з автором і виконавицею співаної поезії – Наталкою Криничанкою та Юлією Курташ-Карп – поетесою, сценаристом, перекладачем. В теплій, душевній атмосфері глядачі мали можливість проникнутись високою поезією, яка спонукає до самозаглиблення, саморозуміння, самовідкриття. Вона зачепила струни серця кожного присутнього в залі. В поезії пролунали відповіді на багато особистих запитань – не хотілось говорити, лише слухати і думати, думати, думати…

Наталка Криничанка презентувала збірку авторських пісень “Хто я у музиці твоїй”. Юлія Курташ-Карп ознайомила з творами  поетичної збірки “Уроки гравітації”.

Довідка:

Наталка Криничанка — автор і виконавиця пісень у жанрі співаної поезії, режисер, донедавна ведуча радіопрограми на Львівському радіо, громадська діячка, голова громадської організації «Етра», активна захисниця культурної та історичної спадщини.

 

 

Юлія Курдаш-Карп – українська поетеса, сценаристка, перекладачка, літературний критик та громадська діячка, член Національної спілки письменників і журналістів, лауреат літературної премії імені Маркіяна Шашкевича, міжнародної мистецької премії імені Пантелеймона Куліша, мистецької премії “Львівська слава”.